2012. március 10., szombat

Gyümölcsöket a hajra!

Sziasztok!

Ma pár hajápoló tippet hozok nektek melyekben a főszerep a gyümölcsöké!
Essünk is neki!
1.) Málna sampon:
Készíts elő egy csészét, majd 1/4-ig tedd tele málnával. Utána 2 csészényi vizet forralj fel és  ha kész öntsd bele a málnákat, kb 15 percre. Amíg ez a mix hűl, vegyél elő egy másik tálkát és keverj össze egy tojást, negyed evőkanál ecettel és fél csésze málnateával. Öntsd a mixeket össze és már kész is a gyümölcsös hajápolód! 3-4 percig jól masszírozd a hajadba, mint egy sampont, majd alaposan öblítsd le!
2.) Dinnye pakolás:
A görögdinnye a nyár kedvenc gyümölcse, na de hogy még hajápolóként is kiváló lenne… Bizony! Rengeteg pozitív hatása mellett segít visszaállítani a különböző hajformázók vagy éppen a napozás káros hatásait! Nem kell mást tenned, csak egy turmixgépben összekeverni és a pépet 15 percre a hajadra kenni! Utána samponnal mosd át a hajad! Rendszeresen használhatod a fénytelen hajra!

 3.) Joghurt & citrom:
Vegyél elő egy közepes tálkát és keverj össze egy pohár joghurtot egy citrom levével. Nedves hajra alkalmazd a masszát, majd fedd le egy műanyag fóliával a hajad 15 percre. Utána langyos vízzel öblítsd le és samponnal mosd át a hajad. A citrom felfrissíti a hajszálakat és csökkenti a haj zsírosságát is!


Én biztos ki fogom próbálni mindet! 
Ma pedig úgy fogok hajat mosni mint a Jónők!  (remélem értitek a célzást) Ami nem mást jelent mint: fél liter langyos vízben feloldok 1 evőkanál szódabikarbónát ezt jól belemasszírozom a hajam és a fejbőrömbe majd leöblítem és jöhet az "ápoló rész" amikor is szintén fél liter langyos vízbe belekeverek 1 evőkanál almaecetet és ezt is belemasszírozom a hajamba és a fejbőrömbe majd alaposan leöblítem. Igazán kíváncsi vagyok! :) 

Ti szoktatok ilyen házi praktikákat alkalmazni?

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on is! :)

xoxo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése